MERSİN / YENİŞEHİR - Mehmet Akif İnan Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI SINAV TARİHLERİ

2024 LGS BAŞVURUSU

Şbt

2024 İOKBS BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13/02/2024- 01/03/2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

2024 İOKBS BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI İÇİN İSTENİLEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri öğretmenlerimizin,öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile büyük bir coşku ile kutlandı.Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı olması nedeni ile tüm ülkemizde olduğu gibi okulumuzda da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları üst düzeyde bir ilgi ile kutlandı.

Ekm

30.10.2023 TARİHİ İTİBARİ İLE  ORTAK SINAV TAKVİMİMİZ GÜNCELLENMİŞTİR.

Ekm

Okulumuzda afet farkındalık çalışması ve deprem tahliye tatbikatı yapıldı. Okulumuz öğrencileri ve personelinin katıldığı etkinlikte afetlerle ve deprem sırasında yapılabilecekler ile ilgili önemli bilgiler verildi.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 25.10.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17.00 'da OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

Eyl

MEB ölçme değerlendirme yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile 2023-2024 eğitim öğretim yılında  tüm Türkiye geneli  ortaokul ve liselerde yazılı sınav tarihleri aynı olacaktır.

1. Dönem 1. sınavlar : Ekim ayı son haftası-Kasım ayı ilk haftası,

1. Dönem 2. sınavlar : Aralık ayı son haftası-Ocak ayı ilk haftası,

2. Dönem 1. sınavlar : Mart ayı son haftası-Nisan ayı ilk haftası,

2. Dönem 2. sınavlar : Mayıs ayı son haftası-Haziran ayı ilk haftası,

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılına okulumuza yeni kayıt olan 5.sınıflarımızın katılımı ile coşkulu bir başlangıç yaptık.

Haz

Mehmet Akif İnan Ortaokulu Eko-Okul projesi kapsamında Çocuklarımız Tüketim Alışkanlıklarını daha bilinçli yönetebilme ve  kontrollü  yapmak. Bu bilincin  tüm arkadaşlarına  kazandıra bilmek adına bu hafta sağlıklı beslenelim , doğru harcayalım ve Meyve tüketelim dediler. Okulumuza Mevsim meyvelerinden getirerek satış yaptılar.

Öncelikle bu çalışma içim ilçemiz haline giderek projemizi tanıttılar, amaçlarını söylediler ve destek istediler. Tabi ki hal esnafına da çok güzel örnek oldular.

Eylendiler, tabi ki yoruldular da ama gördükleri ilgi ve projemize gösterilen destek görmeye değerdi.

May

2022- 2023 Eğitim öğretim yılı Mehmet Akif İnan Ortaokulu EKO OKUL proje ekibimiz ilk toplantısını 10/10/2022 Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Ock

Veteranlar Türkiye  Badminton şampiyonasında 1. olan Esma SÖNMEZ öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 19/10/2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17.00 DE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

VELİLERİMİZİN KATILIM SAĞLAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Ağu

OKULUMUZUN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM  YILINDA UYGULAYACAĞI ZAMAN ÇİZELGESİ BELİRLENMİŞTİR .

ÇİZELGEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.